Constructieberekening

In combinatie met een bouwtekening

Bouwtekening

+ €295,-

Wil je gaan verbouwen en ga je dit doen met onze bouwtekeningen? Dan horen er vaak ook constructieberekeningen bij. Bij simpele verbouwingen is een balklaag en fundering nog wel gemakkelijk te bepalen, maar meestal zijn er exacte berekeningen nodig voor je verbouwing. Vraag je je af of je ze nodig hebt? Bel ons dan direct op 085 303 29 77 om er antwoord op te krijgen.

Waarom een constructieberekening bestellen?

  • Verplicht bij een vergunningaanvraag.
  • Zekerheid voor je dakconstructie.
  • Zekerheid voor je funderingsconstructie.
  • Lateien uit laten rekenen boven ramen en puien.
  • Balken uit laten rekenen bij muurdoorbraken.

Scherpe berekeningen door onze ervaren professionele constructeurs.

Wat krijg ik precies bij mijn constructieberekeningen?

Onze constructeurs bepalen wat de beste constructie zal zijn voor je verbouwing. Hierbij houden ze rekening met meerdere factoren. Het moet zeer stabiel en sterk zijn, maar tegelijkertijd moet er niet te veel constructie materiaal inzitten waar je niks aan hebt. Zo voorkomen we onnodige kosten.

Hoofdberekening (klein €295, middel €495, groot €695)
Bij je constructieberekeningen krijg je standaard de berekeningen voor je vloeren en daken, liggers bij muur doorbraken en boven wandopeningen. Verder wordt ook de fundering uitgewerkt. De berekeningen worden gemaakt ten behoeve van de vergunningsaanvraag en de prijsvorming met de aannemer. De exacte productie van constructieve onderdelen kan de aannemer uitwerken met de leveranciers aan de hand van de uitgangspunten in het constructierapport.

Alternatief voorstel aannemer laten uitrekenen (+ €100)
Het komt wel eens voor dat later in het traject een aannemer toch een andere constructieprincipe uitgewerkt wilt hebben. Indien gewenst, brengen we hier €100 extra kosten voor in rekening.

Je hoeft niet uren bezig te zijn om ons aan de slag te laten gaan.

Dit heb je nodig voor je constructieberekening.

Een funderingsadvies.

Woon je in een gebied waar alle woningen op palen staan? Grote kans dat jouw nieuwe fundering ook op palen moet. Onze constructeur geeft in zijn berekeningen aan waar de palen moeten komen en hoeveel kN gewicht er op gaat komen. Jij zult vervolgens door een geotechnisch adviesbureau een funderingsadvies moeten laten opstellen. Er wordt dan een sondering gemaakt in de grond, er wordt bepaald hoe diep de palen moeten komen en hoe dik de palen moeten zijn om de opgegeven belasting van de constructeur te kunnen dragen.

Een bouwtekening.

Met alleen constructieberekeningen heb je geen totaalpakket. Het is altijd goed om bouwkundig alles uit te laten tekenen. Dit doen we in de bouwtekeningen. Bestel je bouwtekeningen en daar leveren we de constructieberekeningen bij. Zo is alles goed op elkaar afgestemd.

Bestel direct