Dus jij wilt je huis gaan verbouwen?
Kies voor de ArchitectDirect volgorde.

Stappenplan

Bekijk alle stappen die je het beste kunt nemen voor, tijdens en na het verbouwen. Begin altijd met een schetsontwerp!

Stap 1: Bouwtekening incl. schetsontwerp €495,-

Wat leuk dat je wilt gaan verbouwen! 🙂 Begin wel altijd met de juiste volgorde. Geen van ons staat te wachten op een afgekeurde verbouwing door de gemeente of een aannemer die veel te hoge ontransparante prijzen vraagt voor je verbouwing.

Daarom begin je altijd eerst met een onafhankelijke architect je wensen te ontwerpen voor je verbouwing. Je krijgt het ontwerp bij ons al binnen 24 uur na je bestelling geleverd. Wanneer je tevreden bent met het ontwerp, maken we de technische bouwtekeningen waarin alles van je verbouwing vastgezet wordt! Dit duur ook maar 24 uur bij ArchitectDirect! De bouwtekeningen gebruik je vervolgens voor de volgende stappen bij de gemeente en aannemer.

Een professionele architect lijkt onbetaalbaar of veel te duur, maar wij laten zien dat het zeker wel betaalbaar kan én voor een uiterst hoge kwaliteit! Zo kun jij de centen die je overhoudt lekker voor iets anders gebruiken. 🙂

De prijs voor je bouwtekening is bij ons afhankelijk van het aantal vierkante meters dat je wilt gaan verbouwen. Deze vaste transparante prijzen kun je vinden op onze bestelpagina. Alle prijzen zijn inclusief btw. Ook kun je je bouwtekening bij ons uitbreiden met onderstaande extra opties.

Extra opties:

– Constructieberekeningen (+ €295,-)
– 3D Virtual Reality (+ €80,-)
– Vergunningsaanvraag  (+ €50,-)
– Inmeten woning en locatiebezoek (+ €120,-)
– Hoeveelheden bouwmateriaal  (+ €40,-)
– Rioleringsplan/Elektraplan  (+ €40,-)

Bestel direct  Lees meer

Stap 2: Vergunningsaanvraag

Indien je een vergunning nodig hebt kan deze met de bouwtekeningen aangevraagd worden. Je kunt de vergunning eenvoudig zelf aanvragen. Wil je dat wij de vergunning aanvragen? Kies dan deze extra optie bij het bestellen van je bouwtekening.

Gratis advies

Stap 3: Aannemer / Bouwen

Bouwtekeningen helpen voor een sterke positie bij een aannemer! Alles staat namelijk op papier vast, zodat de aannemer geen van je wensen vergeet te bouwen 🙂 Wil je dat wij je adviseren bij het doornemen van aannemer offertes? Neem dan contact met ons op, wij zullen je kostenloos helpen.

Lees meer

Stap 4: Genieten

Is je verbouwing klaar? Geniet lekker van je nieuwe woning! 🙂
Bekijk enkele van onze projecten en zie hoe onze klanten van hun ArchitectDirect ontwerp genieten.

Onbetaalbaar

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op!
Bel 085 303 29 77
Whatsapp naar 06 25 40 60 79.
Mail naar welkom@architectdirect.nl

Wij zijn maandag t/m zondag van 08.00 tot 22.00 bereikbaar.

Klantenservice

Inspiratie over verschillende ruimtes in je woning.