• Schetsontwerp Bestellen

  Schetsontwerp ArchitectDirect
  va. €120,-
 • Bouwtekening Bestellen

  Bouwtekening verbouwing voorbeeld
  va. €495,-
 • Klanten ervaringen

  103 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Bestelling & Oplevering

Lees hieronder hoe het bestelproces en het opleveren van je project werkt. Wij werken alleen middels een bestelling via de webshop. Een bestelling wordt altijd voorafgaand aan de opdracht geplaatst.
STAP 1 - BESTELLEN
Bestel online je schetsontwerp of bouwtekening via de webshop. Je kunt ten alle tijden de bestelknop rechtsboven aanklikken. Tijdens het bestellen kun je je extra opties zelf samenstellen. Bij een opdracht bij ArchitectDirect wordt er altijd vooraf betaald. De vastgestelde levertermijn voor jouw product gaat op dat moment direct in. Dit geldt ook weekenden en feestdagen. Mocht er een incidentele uitzondering zijn op de levertermijn, zuilen wij dit zo snel mogelijk communiceren via de telefoon of een email. Achteraf betalen is mogelijk, houd er rekening mee dat er op dat moment 5% toeslag berekend wordt op het totaalbedrag.
STAP 2 - START PROJECT
Een van onze architecten belt je meteen persoonlijk op om in een (video)gesprek je wensen door te nemen, zodat we het beste kunnen ontwerpen voor jouw wensen. Een project bij ArchitectDirect begint altijd met een schetsontwerp, ook als je direct een bouwtekening hebt besteld. Het project kan pas starten als we de bestaande toestand tekeningen van je woning hebben ontvangen.
STAP 3 - UITWERKEN SCHETSONTWERP
Onze architecten checken wat er exact in het bestemmingsplan van de gemeente mag. Vervolgens wordt je ontwerp door je architect met de hand op een tekentafel geschetst! Wanneer deze klaar is ontvang je het in je mailbox. Indien het ontwerp bevalt, kunnen we door naar de volgende stap. Indien je het toch anders wilt hebben, passen we het schetsontwerp één keer gratis aan. Mocht je gekozen hebben voor de extra optie om thuis in 3D met onze VR-bril je woning te bekijken, is het goed om te weten dat wij deze met de reguliere post zullen opsturen. Hiervoor ontvang je dus geen track & trace. Heb je de VR-bril niet in goede orde ontvangen? Laat het ons weten, dan lossen we dit samen graag op.
STAP 4 - UITWERKEN BOUWTEKENING
Wanneer het schetsontwerp akkoord is starten we met de bouwtekening. We spreken goed met je door welke materialen we willen gebruiken wat de diverse afmetingen exact moeten worden. Wanneer je bouwtekening gereed is, kan de vergunning aangevraagd worden.
STAP 5 - CONSTRUCTIE BEREKENINGEN (OPTIONEEL)
Mocht je bij ons je constructieberekeningen besteld hebben, werkt onze constructeur deze uit nadat de bouwtekening gereed is. De constructieberekeningen duren meestal 5-10 werkdagen nadat de bouwtekening gemaakt is.

Vragen? Neem direct contact op.

Elke dag van de week tussen 08.00-22.00 bereikbaar.