Hoe wordt mijn bestelling opgeleverd en verzonden?

1.
Een van onze architecten belt je meteen persoonlijk op om in een (video)gesprek  je wensen door te nemen, zodat we het beste kunnen ontwerpen voor jouw wensen.
Als we de bestaande tekeningen van je woning hebben ontvangen, gaat de 24 uur levertijd van het schetsontwerp in.
2.
Onze architecten checken wat er exact in het bestemmingsplan van de gemeente mag.
3.
Het ontwerp wordt door je professionele architect met de hand op een tekentafel geschetst!
4.
Indien je er Virtual Reality bij besteld hebt, wordt het ontwerp op de computer in 3D uitgewerkt. Tegelijkertijd wordt er gratis een kartonnen ArchitectDirect VR-bril opgestuurd. De VR-bril wordt direct na de bestelling per brievenbuspost aangeboden bij PostNL en zal derhalve, afhankelijk van de dag, binnen 1 à 2 werkdagen bij je in de brievenbus liggen. Vouw deze meteen in elkaar!
5.
Wanneer het ontwerp gereed is (binnen 24 uur), ontvang je in een email een PDF bestand met de schetsen van het ontwerp. In dit bestand kun je de tekeningen zien en de uitleg van het ontwerp lezen door je architect.
6.
Indien je ook Virtual Reality hebt besteld, ontvang je ook een aantal URL links naar de 3D beelden die je op je smartphone kan openen. Wanneer je VR-bril binnen is, kun je je smartphone in de bril doen en het ontwerp 3D Virtual Reality bekijken!
7.
Heb je het ontwerp in goede orde ontvangen? Dan gaan we aan de slag met de bouwtekening. Deze tekenen we helemaal technisch uit en ontvang je ook binnen 24 uur in je mailbox.
*Wij leveren geen hardcopy tekeningen (uitgeprinte versies per post). Dit doen we uit oogpunt van duurzaamheid. Binnen ons kantoor hebben we een clean desk policy wat betekent dat er niks uitgeprint wordt. Tegenwoordig kunnen vergunning online ingediend worden en is de noodzaak van een afgedrukte tekening te bevragen.