• Bestaande woning verbouwen?

  Schetsontwerp Verbouwing

  vanaf €120,- incl btw

  Bouwtekening Verbouwing

  vanaf €495,- incl btw

 • Nieuwe woning bouwen?

  Schetsontwerp Nieuwbouw

  vanaf €1000,- incl btw

  Bouwtekening Nieuwbouw

  vanaf €2000,- incl btw

 • Klanten ervaringen

  - Eindhoven
  133 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Wat kost een architect?

Bereken binnen 3 minuten de kosten voor jouw project

Hoe zijn onze prijzen opgebouwd?

Om onze prijzen zo eerlijk mogelijk te maken voor iedereen, groot of klein project, hebben we een offerte configurator gebouwd. Hiermee heb je binnen 3 minuten een op maat gemaakt offerte, op basis van jou specifieke eisen en wensen. Hieronder kun je zien uit welke elementen de totale prijs bestaat.
Bestaande toestand
Bij ieder project starten we met het modelleren van de bestaande toestand van de woning. Hiervoor wordt per type woning een basisprijs gehanteerd.
Schetsontwerp
De prijs van jouw schetsontwerp is afhankelijk van de wensen die je hebt voor je verbouwing. Met de offerte configurator kun je direct zien wat de kosten zijn .
Bouwtekening
Nadat het ontwerp is afgerond, kunnen we verder met de bouwtekening. De vergunningaanvraag is hierbij inbegrepen.

De constructieberekening

Al onze constructieberekeningen worden gemaakt door onze partner Constructieshop.nl. Bij de prijzen die je ziet in de configurator is de prijs voor een constructieberekening niet meegenomen. In de offerte configurator kun je er wel voor kiezen om van Constructieshop.nl direct een offerte te ontvangen voor een constructieberekening. Deze krijg je dan binnen een dag in je mailbox! 

Hoe ziet de offerte er uit?

Nadat je al je wensen en eisen ingevuld hebt, zie je de totale kosten voor een schetsontwerp en bouwtekening. In de offerte mail staat een link om direct jouw tekeningen te bestellen. Als je daar op klikt worden de juiste producten direct in je winkelmand geplaatst. Na bestelling wordt je binnen enkele dagen gebeld door een architect om al je wensen en eisen door te spreken.
Een op maat gemaakte offerte in slechts 3 minuten!