• Bestaande woning verbouwen?

  Schetsontwerp Verbouwing

  vanaf €120,- incl btw

  Bouwtekening Verbouwing

  vanaf €495,- incl btw

 • Nieuwe woning bouwen?

  Schetsontwerp Nieuwbouw

  vanaf €1000,- incl btw

  Bouwtekening Nieuwbouw

  vanaf €2000,- incl btw

 • Klanten ervaringen

  - Eindhoven -
  133 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Over ArchitectDirect.nl

Lees hier over wat ons drijft en bekijk wie wij zijn.

ONs DNA

Onze missie, visie & waardes.

Onze missie.  Architectuur voor echt iederéén bereikbaar maken. Iedereen heeft het recht om te genieten van een goed ontwerp van de belangrijkste plek in je leven: thuis!
Onze waardes.  De balans moet altijd goed zijn. Dit geldt voor een ontwerp maar ook voor een bedrijf. Wij trainen onze architecten om nauwkeurig om te gaan met je bouwbudget maar ook met de waarden van je gezin en buren. Wij proberen altijd te denken in het geheel, daardoor zien we steeds minder over het hoofd en kunnen we anticiperen op de toekomst. We zijn continu bezig om ons eigen gebruik van energie te verminderen, en investeren tijd in onze architecten zodat ze altijd goed in hun vel zitten. Architectuur is een creatief proces en het resultaat is zo goed als de architect zich voelt. Op deze manier weten we dat we altijd het maximale resultaat kunnen leveren dat je als klant verdient.
Onze visie.  Alles begint met altijd klaar staan voor onze bezoekers en klanten. Wij vinden het uiterst belangrijk dat we jou 7 dagen per week gratis advies kunnen geven! ArchitectDirect heeft als uitgangspunt dat je met een beperkt budget het maximale uit je verbouwing kunt halen. Dat begint met een goed ontwerp en eindigt met verbouwing volgens plan. Maar een goed plan, ontworpen door een architect lijkt onbetaalbaar. Vaak is het imago van een architect vooral duur, en lijkt zijn of haar advies dan niet te passen in een toch al krap budget. Om het maximale uit je budget te halen streven wij ernaar om onze architecten meer ruimte en tijd te geven voor het ontwerpen, en besparen we tijd op de technische uitwerking door knappe koppen in te zetten voor automatisering. Wij noemen dat “Democratisch tijd besparen”. Iedereen heeft recht om de vruchten te plukken van iets dat vanzelf gaat. Daardoor blijft er meer tijd over om te ontwerpen, hoef jij minder te betalen voor een architect en verandert je huis in thuis.
ONZE MENSEN

Het ArchitectDirect team.

ir. Nick Matulessy

Architect/Management
ir. Michiel v. Steenbergen
Ontwerper
ir. Youssef Achlaouchi
Ontwerper
Marcel Kox

Marketeer
Luc van de Weijer

BIM Modelleur
ing. Orans Nerwa
BIM Modelleur
Lees meer >
Dylan Arts
ICT / Automatisering
Lees meer >
KANTOOR

Waar het allemaal gebeurt.

ArchitectDirect.nl
Dorpsstraat 156
5731JL Mierlo