• Bestaande woning verbouwen?

  Schetsontwerp Verbouwing

  vanaf €120,- incl btw

  Bouwtekening Verbouwing

  vanaf €495,- incl btw

 • Nieuwe woning bouwen?

  Schetsontwerp Nieuwbouw

  vanaf €1000,- incl btw

  Bouwtekening Nieuwbouw

  vanaf €2000,- incl btw

 • Klanten ervaringen

  Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Woonkamer ontwerpen

Strategische herverdeling van je huidig meubilair of een gehele revisie van het totale interieur. Onze architecten helpen je bij het indelen van het meubilair en de beste materialen.

Bouw een woonkamer geschikt voor het hele gezin!

Een woonkamer gebruiken met het hele gezin kan nog een flinke opgave zijn. Je wilt alle functionele elementen van een woonkamer, ruimte voor persoonlijkheid en doeltreffend in gebruik. Belangrijke elementen bij een woonkamer ontwerpen zijn ideale zitplekken, type verlichting maar ook zeker de opbergruimtes.

De juiste klank bij je stijl

Heb je wel eens geluisterd naar je woonkamer? Met zachte materialen op de juiste plek heb je bij de bank een warme klank. Het strakke stucwerk bij de dinertafel geeft een ruimtelijk geluid. Zo versterkt de materiaalselectie het gevoel wat je eerder al zag.

Wat een plaatje!

Vaak een ondergewaardeerde post in de woonkamer ontwerpen: kunstwerken. Neem een schilderij op een belangrijke plek en breng hiermee een dichte wand tot leven! Onze architecten adviseren over de beste positie, afmetingen en belichting!

Woonkamer inrichten 3D

Een ontwerp van je woonkamer met onze Virtual Reality oplossing! Laat het ontwerp op je inwerken door het vanuit letterlijk alle hoeken te bekijken. Bestel direct een ontwerp en bekijk morgen in je eigen woonkamer live het nieuwe design!

Met een VR-bril kun je zien hoe de verhouding van hoogte en breedte is van je aan te kopen meubels. Controleer ook of je het fijn vind dat je televisie op die specifieke hoogte komt te hangen. Wil je dit straks toch graag nog wat anders? Laat het ons direct weten! Zodat je van te voren de keuze goed kunt maken.

Hey laat eens zien!

Al je vrienden zijn nieuwsgierig naar je nieuwe ontwerp. Maar hoe laat je ze nu zien dat jouw ontwerp zo fantastisch is? Met je woonkamer inrichten in 3D Virtual Reality neem je ze allemaal mee in je nieuwe inrichting!

 

Meubelboulevard 2.0

Vergeet niet om je ontwerp mee te nemen bij het kopen van het nieuwe meubilair. Ga dan eens zitten en bekijk met je VR-bril eens hoe je woonkamer er uit ziet vanuit je nieuwe bankstel en controleer of de tafelopstelling voor je ook overeenkomt met het ontwerp.

homesliderschets