• Bestaande woning verbouwen?

  Schetsontwerp Verbouwing

  vanaf €120,- incl btw

  Bouwtekening Verbouwing

  vanaf €495,- incl btw

 • Nieuwe woning bouwen?

  Schetsontwerp Nieuwbouw

  vanaf €1000,- incl btw

  Bouwtekening Nieuwbouw

  vanaf €2000,- incl btw

 • Klanten ervaringen

  - Almere
  120 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Betaalmethoden

Wij werken met onderstaande betaalmethoden.
ArchitectDirect Architect Bouwtekening Schetsontwerp Vergunning Aanvraag
iDEAL
Ideal betalingen worden voldaan tijdens het bestellen van je tekeningen. Omdat de betaling hierbij direct is, gaan wij meteen aan de slag met je bestelling.
CREDITCARD
Wij accepteren MasterCard, VISA en American Express. Creditcard betalingen worden voldaan tijdens het bestellen van je tekeningen. Omdat de betaling hierbij direct is, gaan wij meteen aan de slag met je bestelling.  Voor de optie creditcard geldt een toeslag van 2,3% op het totaalbedrag.
PAYPAL
PayPal betalingen zijn vaak handig omdat er geen verificatie apparaat nodig is. PayPal betalingen worden voldaan tijdens het bestellen van je tekeningen. Omdat de betaling hierbij direct is, gaan wij meteen aan de slag met je bestelling. Voor de optie PayPal geldt een toeslag van 3,4% op het totaalbedrag.
ZELF OVERBOEKEN
Wil je het bedrag voor je bestelling zelf overmaken? Dat kan. Hou er rekening mee dat wij pas aan de slag gaan met tekenen als het bedrag op onze rekening staat.
Dit kan vaak 2 tot 3 werkdagen duren nadat je de overboeking hebt gedaan. Vanaf dan zal de 24 uur ingaan waarbinnen de tekeningen geleverd zullen worden.
 Voor de optie zelf overboeken geldt een toeslag van 5% op het totaalbedrag. Je ontvangt een e-mail met een betaalknop waarmee je je bestelling kunt afrekenen.

Handmatige factuur ontvangen? Zelf overboeken kan dan op NL56 TRIO 0391 0976 95 ten name van ArchitectDirect.nl onder vermelding van je factuurnummer.