• Schetsontwerp Bestellen

  Schetsontwerp ArchitectDirect
  va. €120,-
 • Bouwtekening Bestellen

  Bouwtekening verbouwing voorbeeld
  va. €495,-
 • Klanten ervaringen

  103 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Betaalmethoden

Wij werken met onderstaande betaalmethoden.
iDEAL
Ideal betalingen worden voldaan tijdens het bestellen van je tekeningen. Omdat de betaling hierbij direct is, gaan wij meteen aan de slag met je bestelling.
CREDITCARD
Wij accepteren MasterCard, VISA en American Express. Creditcard betalingen worden voldaan tijdens het bestellen van je tekeningen. Omdat de betaling hierbij direct is, gaan wij meteen aan de slag met je bestelling.  Voor de optie creditcard geldt een toeslag van 2,3% op het totaalbedrag.
PAYPAL
PayPal betalingen zijn vaak handig omdat er geen verificatie apparaat nodig is. PayPal betalingen worden voldaan tijdens het bestellen van je tekeningen. Omdat de betaling hierbij direct is, gaan wij meteen aan de slag met je bestelling. Voor de optie PayPal geldt een toeslag van 3,4% op het totaalbedrag.
ZELF OVERBOEKEN
Wil je het bedrag voor je bestelling zelf overmaken? Dat kan. Hou er rekening mee dat wij pas aan de slag gaan met tekenen als het bedrag op onze rekening staat.
Dit kan vaak 2 tot 3 werkdagen duren nadat je de overboeking hebt gedaan. Vanaf dan zal de 24 uur ingaan waarbinnen de tekeningen geleverd zullen worden.
 Voor de optie zelf overboeken geldt een toeslag van 5% op het totaalbedrag. Je ontvangt een e-mail met een betaalknop waarmee je je bestelling kunt afrekenen.

Handmatige factuur ontvangen? Zelf overboeken kan dan op NL56 TRIO 0391 0976 95 ten name van ArchitectDirect.nl onder vermelding van je factuurnummer.

Vragen? Neem direct contact op.

Elke dag van de week tussen 08.00-22.00 bereikbaar.