• Bestaande woning verbouwen?

  Schetsontwerp Verbouwing

  vanaf €120,- incl btw

  Bouwtekening Verbouwing

  vanaf €495,- incl btw

 • Nieuwe woning bouwen?

  Schetsontwerp Nieuwbouw

  vanaf €1000,- incl btw

  Bouwtekening Nieuwbouw

  vanaf €2000,- incl btw

 • Klanten ervaringen

  Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Betaalmethoden

Wij werken met onderstaande betaalmethoden.
iDEAL
Ideal is de meest voorkomende betaalmethode in Nederland. Hiermee is het mogelijk om online via je eigen bank te betalen.
PAYPAL
PayPal betalingen zijn vaak handig omdat er geen verificatie apparaat nodig is. Voor de optie PayPal geldt een toeslag van 3,4% op het totaalbedrag.
ZELF OVERBOEKEN
Wil je het bedrag voor je bestelling zelf overmaken? Dat kan. Hou er rekening mee dat wij pas aan de slag gaan met tekenen als het bedrag op onze rekening staat.
Dit kan vaak 2 tot 3 werkdagen duren nadat je de overboeking hebt gedaan. Vanaf dan zal de 24 uur ingaan waarbinnen de tekeningen geleverd zullen worden.
 Voor de optie zelf overboeken geldt een toeslag van 5% op het totaalbedrag. Je ontvangt een e-mail met een betaalknop waarmee je je bestelling kunt afrekenen.

Handmatige factuur ontvangen? Zelf overboeken kan dan op NL21 BUNQ 2034 4830 22 ten name van ArchitectDirect onder vermelding van je factuurnummer.
Later betalen
Wanneer je bij ons een offerte hebt opgevraagd en je wilt een project bij ons starten, dan kun je er in ons offertetraject ook voor kiezen om later te betalen. Voor deze optie vragen we echter wel een toeslag. De hoogte van deze toeslagen kun je ook terugvinden op je offerte. 

Onze betalingstermijnen:
- Betaling bij akkoord offerte
- Betaling na oplevering (10% extra)
- Betaling 14 dagen na oplevering (15% extra)
- Betaling 30 dagen na oplevering (20% extra)