• Bestaande woning verbouwen?

  Schetsontwerp Verbouwing

  vanaf €120,- incl btw

  Bouwtekening Verbouwing

  vanaf €495,- incl btw

 • Nieuwe woning bouwen?

  Schetsontwerp Nieuwbouw

  vanaf €1000,- incl btw

  Bouwtekening Nieuwbouw

  vanaf €2000,- incl btw

 • Klanten ervaringen

  Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Verbouwing.

Je gaat verbouwen en hebt tekeningen nodig voor de aannemer en voor de vergunningaanvraag. Je kunt er voor kiezen om de vergunningaanvraag door ons te laten doen.
Op deze pagina lees je welke tekeningen je nodig hebt voor je verbouwing en kun je direct een gratis op maat gemaakte offerte opvragen die je binnen 3 minuten in je mailbox hebt.
Hoe ziet het proces er uit bij een verbouwing?
Als je plannen hebt om te gaan verbouwen wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je plannen ook daadwerkelijk vergunbaar zijn. Daarom wil je goed op de hoogte zijn van de risico's en kansen die er zijn. In deze video vertelt Nick je hier meer over. Ook kun je een gratis adviesgesprek met hem inplannen om de kansen en risico's met je te bespreken.

Verbouwing.

Je gaat verbouwen en hebt tekeningen nodig voor de aannemer en voor de vergunningaanvraag. Je kunt er voor kiezen om de vergunningaanvraag door ons te laten doen.
Op deze pagina lees je welke tekeningen je nodig hebt voor je verbouwing en kun je gratis een op maat gemaakte offerte opvragen die je binnen 3 minuten in je mailbox hebt.

Sneller. Effectiever. Goedkoper.

Uniek 3D ontwerp
Al onze ontwerpen worden in 3D uitgewerkt. We hebben ook een computer geanimeerd 3D model waar je zelf doorheen kunt lopen.
Voor vergunning & aannemer 
Bouwtekeningen die wij leveren sluiten aan voor een vergunningsaanvraag en voor het afstemmen met een aannemer of bouwer. 
Supersnelle offerte
Vul je eisen en wensen in en ontvang onze op maat gemaakte  offerte binnen 3 minuten in je mail, waarna je ook direct kunt bestellen.

Voorbeelden.

Benieuwd hoe je eindproduct er uit komt te zien? Klik dan op een van de voorbeelden hieronder.

Schetsontwerp

Bouwtekening