• Bestaande woning verbouwen?

  Schetsontwerp Verbouwing

  vanaf €120,- incl btw

  Bouwtekening Verbouwing

  vanaf €495,- incl btw

 • Nieuwe woning bouwen?

  Schetsontwerp Nieuwbouw

  vanaf €1000,- incl btw

  Bouwtekening Nieuwbouw

  vanaf €2000,- incl btw

 • Klanten ervaringen

  Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Amsterdam.

Adm. de Ruijterweg

Verbouwing Amsterdam

Voor deze woning in Amsterdam hebben wij het ontwerp en de bouwtekeningen gemaakt voor een uitbreiding in het achtererf gebied, met daarop een dakterras. Deze verbouwing was niet vergunningsvrij, dus hebben wij ook de vergunning aangevraagd. een dakterras. Deze verbouwing was niet vergunningsvrij, dus hebben wij ook de vergunning aangevraagd.
Bouwstijl

Binnenkort...... 


Nick Matulessy
Architect
Klantbeoordeling
Zeer tevreden! Kan niet anders dan 10-en geven. Na enkele zeer teleurstellende belletjes naar architecten en andere bureaus, met de vraag of die ons konden bijstaan in onze verbouwingsplannen bij Architectdirect uitgekomen. Nick was nog dezelfde week bij ons thuis, voor een eerste kijkje. Leverde een week later al een schetsontwerp, plus 3d presentatie. Bouwtekeningen, constructieberekeningen/rapport, de aanvraag voor de benodigde vergunningen etc. Alles volgde binnen no-time! Snel dus, zeer deskundig, heel erg goed communicerend en dat alles tegen een buitengewoon aantrekkelijk tarief. Deze jongens gaan de gevestigde orde helemaal aan de kant zetten. Wat een perfecte service. Kan iedereen Architectdirect aanbevelen.
E.H uit Amsterdam
Tevreden klant

Een kijkje in de keuken bij ArchitectDirect in Amsterdam

Amsterdam is voor ons als architecten een bijzondere stad. Een rijke geschiedenis, een professionele locale overheid en goed gedocumenteerde ‘spelregels’. Wij zien veel uitzonderings-situaties voorbij komen omdat veel woningen een monumenten-status hebben of dat de woning in een beschermd-stadsgezicht ligt, maar er is ook voldoende ruimte voor ‘eenvoudige’ uitbreidingen in het achtererf.