Bouwtekening

Inclusief schetsontwerp

Binnen 24 uur

€495,-

Bouwtekeningen van ArchitectDirect.nl bieden jou zekerheid. Waarom? Omdat je met deze professionele bouwtekeningen goede afspraken kunt maken met de aannemer over wat er precies opgeleverd gaat worden. Dit kan gedaan worden in een aanneemovereenkomst waarvan de bouwtekening een belangrijk onderdeel is. Onze architecten leveren je bouwtekening binnen 24 uur nadat je het schetsontwerp hebt goedgekeurd.

Voordat we met de technische bouwtekening aan de slag gaan, maken wij altijd eerst een schetsontwerp. Hierdoor weet je ongeveer hoe je verbouwing er uit komt te zien. Deze leveren wij binnen 24 uur nadat je bij ons een bestelling voor een bouwtekening inclusief schetsontwerp hebt geplaatst. Mocht je zelf al een schets hebben? Dan sturen we je binnen 24 uur de eerste opzet van je bouwtekeningen ter controle naar je op.

De meest geavanceerde bouwtekeningen voor je vergunning én aannemer!

Bouwtekening bestellen, waarom?

  • Te gebruiken voor de aanvraag van je omgevingsvergunning;
  • Zekerheid over de kwaliteit en prijs van je verbouwing;
  • Geen risico op meerwerk van je aannemer;
  • Te gebruiken voor een aanvullende financiering;
  • Goedkoopste en snelste levering van een professionele bouwtekening!

Uitgebreide tekeningen met kwaliteit door onze professionele architecten.

Wat krijg ik precies bij mijn bouwtekening?

Je bouwtekening bevat alle noodzakelijke tekeningen om mee te verbouwen, te beginnen met een schetsontwerp. Als aanvulling op de bouwtekening zitten er extra tekeningen en beelden bij om de aannemer nog meer inzicht te geven in wat hij moet maken. Zo weet je zeker dat de aannemer het maakt zoals onze architecten het bedoeld hebben.

De set bouwtekeningen bevat altijd plattegronden, gevels, doorsneden en details. Ook leveren we je nauwkeurige beelden en tekening aan van wat je moet slopen. Bekijk eens een aantal voorbeelden van onze bouwtekeningen zodat je ziet wat je kunt verwachten!

Wil je de bouwtekeningen ook gebruiken om een omgevingsvergunning (bouwvergunning) aan te vragen? Dan worden je tekening zo gemaakt dat de gemeente alle juridische toetsingen kan doen. Op deze manier kun je zonder problemen super snel een vergunning krijgen!

Maximale inzicht, minimale tekeningkosten = makkelijk terugverdienen.

Je hoeft niet uren bezig te zijn om ons aan de slag te laten gaan.

Dit heb je nodig voor je bouwtekening.

Tekeningen van je huis.

Heb je geen bestaande tekeningen van je huis? Vraag deze dan op bij de gemeente. Niet mogelijk? Wij vinden het ook goed als je zelf inmeet, of wij kunnen dit voor je doen.

Lees meer

Jouw eisen en wensen voor de verbouwing.

Deze kun je eenvoudig doorgeven tijdens het bestellen van het schetsontwerp. Wij zullen je zeker bellen als we vragen hebben over jouw bestelling!

Bestel direct