• Schetsontwerp Bestellen

  Schetsontwerp ArchitectDirect
  va. €120,-
 • Bouwtekening Bestellen

  Bouwtekening verbouwing voorbeeld
  va. €495,-
 • Klanten ervaringen

  103 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Ultrasnel. Gedetailleerd. Compleet, in 3D.

Tekeningen van de bestaande, nieuwe en sloop toestand.
Alle tekeningen die je van ons krijgt uit het bouwtekening pakket worden geleverd in een bestaande-, een nieuwe- en slooptoestand tekening.
Perfect voor vergunning & aannemer 
Bouwtekeningen die wij leveren sluiten aan op de wens  om een vergunning aan te vragen en voor het afstemmen met een aannemer of bouwer. 
Constructieberekeningen 
Als extra optie is het mogelijk om bij  ons  een constructie berekening aan te vragen. Zo is je verbouwing sterk en veilig.
TECHNISCH IN BOVENAANZICHT

Plattegrond tekening

Een technisch matenplan (schaal 1:50). Hierop vind je de materialen, afmetingen en positie van de muren, deuren, ramen en constructie.  Alle elementen nauwkeurig op zijn plek.
TECHNISCH IN AANZICHT

Gevel tekening

Het aanzicht van je verbouwing (schaal 1:50). Hierop vind je hoogte van onder andere je kozijnen, dakranden én een aanduiding van de te gebruiken materialen.
TECHNISCH IN DE HOOGTE

Doorsnede tekening

We maken een tekening dwars door je verbouwing (schaal 1:50). Hierop kun je zien welke materialen er in je vloeren en wanden gebruikt moeten worden én op welke hoogte deze geplaatst zijn. 
TECHNISCHE PRINCIPE AANSLUITINGEN

Detail tekening

Tot in de puntjes uitgewerkte fragmenten (schaal 1:5) waardoor je aannemer goed kan zien hoe alle materialen op elkaar moeten aansluiten.
INPASSING IN DE OMGEVING

Situatie tekening

Op deze kadastrale kaart zie je waar je uitbreiding gebouwd moet worden. Nauwkeurig aangegeven ten opzichte van de perceelgrenzen én je buren.
VERKRIJGBAAR ALS EXTRA OPTIE

Constructie berekeningen

Niet alleen mooi maar ook sterk! Volgens de meest actuele Europese Normen  bepalen wij de benodigde dikte van vloeren, balken, kolommen en muren.
Bouwtekening verbouwing voorbeeld

Bouwtekening.

Liever eerst een voorbeeld document zien? Dit voorbeeld geeft het eindproduct van een bouwtekening weer. Wij sturen alle tekeningen altijd in een PDF document op.

Vragen? Neem direct contact op.

Elke dag van de week tussen 08.00-22.00 bereikbaar.