Schetsontwerp

Binnen 24 uur

klaar

Dus jij wilt gaan verbouwen? Bij ArchitectDirect.nl begint elke verbouwing met een schetsontwerp! Heb je zelf al een schets gemaakt? Dan ontvang je van ons een eerste opzet van je bouwtekening ter controle. Hierdoor haal jij het maximale uit je budget. Bestel online een bouwtekening, bespreek je plannen met één van onze architecten en geniet binnen 24 uur al van een fantastisch schetsontwerp!

Waarom een Schetsontwerp?

  • Uniek ontwerp voor jouw wensen en eisen;
  • Laat je inspireren door een professionele architect;
  • Voorkom onnodige kosten voor, tijdens en na de verbouwing;
  • Denk er eens goed over na aan de hand van het ontwerp;
  • Haal het beste uit je woning met betaalbare architectuur!

Een uitgedacht ontwerp met topkwaliteit. Bekijk de voorbeelden.

Wat krijg ik precies bij een Schetsontwerp?

Een schetsontwerp geeft je inzicht in wat je kunt verwachten van de verbouwing. Het is de basis van de technische uitwerking. Daarom maken wij tekeningen van de plattegronden en gevels waarmee we je laten zien hoe de verbouwing er ongeveer uit komt te zien. Het zijn geen bouwtekeningen waarmee je naar een aannemer kunt. Wel geeft het jou als bewoner precies hetgeen wat je nodig hebt om te zien of je het mooi vind en voldoet aan jouw wensen!

We passen het schetsontwerp gratis aan!

Ben je niet 100% tevreden met je schetsontwerp? Denk dan goed na over je feedback en onze architecten passen het binnen 24 uur gratis voor je aan!

Vaak komt het voor dat het lastig is om in te beelden hoe de verbouwing eruit komt te zien. Geen zorgen! Met onze Virtual Reality oplossing kun je in 360 graden om je heen bekijken hoe wij je ontwerp hebben gemaakt. Bekijk 3D Virtual Reality >

Je hoeft niet uren bezig te zijn om ons aan de slag te laten gaan.

Wat heb je nodig om je schetsontwerp te bestellen?

Tekeningen van je huis.

Heb je geen bestaande tekeningen van je huis? Vraag deze dan op bij de gemeente. Niet mogelijk? Wij vinden het ook goed als je zelf inmeet, of wij dit voor je doen.

Lees meer

Bestel een bouwtekening incl. schetsontwerp

Een schetsontwerp kun je alleen bestellen in combinatie met een bouwtekening. Geef jouw wensen en ideeën eenvoudig door tijdens het bestellen van een bouwtekening!

Bestel direct