• Bestaande woning verbouwen?

  Schetsontwerp Verbouwing

  vanaf €120,- incl btw

  Bouwtekening Verbouwing

  vanaf €495,- incl btw

 • Nieuwe woning bouwen?

  Schetsontwerp Nieuwbouw

  vanaf €1000,- incl btw

  Bouwtekening Nieuwbouw

  vanaf €2000,- incl btw

 • Klanten ervaringen

  Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Een 3d ontwerp (Virtual Reality) van je verbouwing voorkomt problemen

3D bouwtekening

Loop jij met het idee om te gaan verbouwen? Dan raden wij je aan om een 3d ontwerp te laten maken van je verbouwing. Laat je dit doen door ArchitectDirect? Dan maken we van jouw verbouwing een complete virtuele beleving!

Virtual is hot! We zien het bij de Albert Heijn Dinosaurussen en de complete Gaming industrie. Maar ook in de traditionele bouwbranche is Virtual Reality met een opmars bezig. Het afgelopen jaar hebben we getest welke voordelen deze technologie biedt voor onze klanten. Deze inzichten delen wij graag met jullie 🙂

1) Een 3d ontwerp is kostenbesparend

Architecten ontwerpen plattegronden en gevels. Door het 3-dimensionale inzicht van de architect weet hij/zij precies hoe het gebouw uitgewerkt moet worden. Uit onderzoek blijkt echter dat de manier van ontwerpen, 3D of 2D, van invloed is op het uiteindelijke ontwerp. Van alle faalkosten (gemiddeld 10%) is ongeveer 8% te voorkomen als architecten in 3D werken. De moeite waard om in 3D te ontwerpen vinden wij 🙂

Virtuele beelden zijn bij het 3d ontwerpen een goed hulpmiddel voor de Architect. Daarom testen onze architect álle tekeningen door er 3D beelden van te maken. Maar we maken er niet alleen beelden van, we bekijken ze zelf ook middels een interactief 3D model. Hiermee kun je virtueel door je woning lopen. Zo weten wij zeker dat alles tot in de puntjes doordacht is!

2) Bekijk je verbouwing voordat deze is gestart

Meestal werken architecten dus met plattegronden en gevels. Hierdoor kregen we vaak de vraag: maar hoe ziet dat er dan uit? Veel mensen vinden het simpelweg te lastig om goed te begrijpen hoe je een technische bouwtekening moet lezen. Vroeger werden hier maquettes voor gemaakt, maar tegenwoordig is Virtual Reality en 3D hier de aangewezen techniek voor. Hiermee kunnen we je als klant eindelijk écht laten zien hoe onze architect je ontwerp heeft bedacht. We geven je hiermee figuurlijk een kijkje in het hoofd van de architect 🙂

3) Het 3d ontwerp helpt je met het geven van waardevolle feedback

Het grootste voordeel van de Virtual Reality oplossing is dat je als klant véél beter feedback kunt geven. Omdat echt alles 100% inzichtelijk is kun je gemakkelijk aangeven wat je graag anders wilt, of wat je juist fantastisch vind. Zo maken wij je ontwerp helemaal naar wens!

4) What you see is what you get

Je verbouwing beleven met Virtual Reality is leuk, maar hoe controleer je nou of je bouwtekening hier wel bij aansluit? Bij ArchitectDirect hebben we gekozen om zowel het schetsontwerp als de bouwtekening volledig in 3D te tekenen. Van de bouwtekening kun je dus feitelijk ook een Virtual Reality beleving maken. Het verschil? In de bouwtekening is alles veel gedetailleerder uitgewerkt. Gemakkelijk voor controle en fantastisch om je verbouwing te ervaren vóórdat je verbouwing is gestart!

5) Een 3d ontwerp met Virtual Reality is superbetaalbaar

Oké we geven het eerlijk toe: een 3d ontwerp is niet altijd betaalbaar. Maar bij ArchitectDirect wel! Door onze slimme automatisering hoeven onze architecten geen moeilijke handelingen te verrichten. Wij weten als geen ander naast de ontwerpen ook mooie plaatjes te maken.

Daarom is onze Virtual Reality oplossing altijd inbegrepen en kun je deze er altijd gratis bij krijgen!

Bij ArchitectDirect ligt de lat nooit hoog genoeg. Daarom vragen wij jou als klant om kritisch te kijken naar deze nieuwe manier van ontwerpen en presenteren. Heb je tips voor ons? Laat dan een bericht achter bij onze klantenservice. Zo zorgen we samen voor supercoole ontwikkelingen waar iedereen blij van wordt 🙂 !

ArchitectDirect

– Architectuur, betaalbaar voor iedereen –